A foci
A foci az csak,foci ha nők játszák akkor is

MENÜ

Nem kér bocsánatot  a Ferencváros csapata, mert nem egyezik az álláspontja az Újpest FC vezetőivel a pénteki bajnoki mérkőzés megítélésével kapcsolatban, áll a zöld-fehér klub sajtóközleményében.

 


BL: Milánóban alázott a Schalke

Óriási meglepetésre Milánóban, a címvédő Inter otthonában 5-3-ra győzött a Schalke együttese a Bajnokok Ligája keddi negyeddöntőjén és gyakorlatilag eldöntötte a továbbjutás kérdését.

 

BL: Crouch-kiállítás, Real-gála

Peter Crouch buta kiállítása miatt 75 percen keresztül emberhátrányban játszott, és sima, 4-0-s vereséget szenvedett a Tottenham együttese a Real Madrid vendégeként a Bajnokok Ligája keddi negyeddöntőjében, így minden esélyét elveszítette a továbbjutásra.

 

Franco Colomba ül le a pármai kispadra

2012. június 30-ig szóló szerződést kötött Franco Colombával a Parma együttese, amely korábbi edzőjét, Pasquale Marinót a vasárnapi, Baritól elszenvedett hazai vereség után menesztette.

 

Edzőváltással menekülne az Almeria

Menesztette edzőjét a spanyol bajnokság utolsó, 20. helyén szerénykedő Almeria csapata, amely megvált Jose Luis Oltrától.

 

Kiakadt a lila majomra az Újpest

A pénteki, Ferencváros elleni bajnoki mérkőzés előtt, alatt és után történtekkel kapcsolatban az Újpest FC közleményt tett közzé, amelyben aggályaikat fejezik ki a mérkőzésen tapasztalt pénztárgépszalag-hajigálás, görögtűz és az újpestieket gúnyoló lila majom kihelyezése miatt.

 

Iránban folytatja az egykori portugál kapitány

A portugál válogatott egykori szövetségi kapitánya és a Manchester United korábbi másodedzője, Carlos Queiroz lett az iráni válogatott szövetségi kapitánya. A Fars hírügynökség szerint a szakember hároméves szerződést kötött.

 

Szavazás

Milyen az oldal ???
Borzalmas
Rossz
Elmegy
Király
Asztali nézet